Cerrahpaşa Ortopedi

Anasayfa

Medikal
Ortopedik Ürünler
bize ulaş

Süreklilik

Müşterilerimize sürekli ve kesintisiz hizmet sunmak için stok seviyelerimizi daima yüksek tutarak medikal ürünlerimizin üretimini sürdürmekteyiz.

100% Yerli Üretim

Türk sermayeli ortopedi ve medikal ürünleri, yüksek kalite standartlarına uygun olarak tamamen Türkiye'de üretiyoruz.

Ürün Çeşitliliği

Müşterilerimize daha sağlıklı seçenekler sunmak için sürekli olarak ürün gamımızı zenginleştiriyor ve geniş bir medikal ürün yelpazesine sahip olarak kısa vadelerde yeni ürünler ekliyoruz.

Kalite Yönetimi

Geleceğe güvenle taşıyan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzdan dolayı kaliteye verdiğimiz önemi ve personelimizin kalite standartlarını benimsemiş olmalarının bilincindeyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Medikal firmaların ihtiyacını karşılamak için kaliteli ürünler sunarak en iyi hizmeti vererek müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutmaktayız.

Danışmanlık

Müşterilerimize potansiyellerine erişmelerine yardımcı olmak için 20 yıllık uzmanlığımız ve bilgi birikimimizi kullanarak problemlerin ötesine geçen çözümler sunuyoruz.

Hakkımızda

Cerrahpaşa ortopedi olarak tıbbi cihaz, ortopedi ve medikal malzeme sektöründe 10 yılı aşkın süredir ilkeli, dürüst ve müşteri memnuniyetini benimseyerek hizmet veriyoruz.

Medikal ürünler kategorisinde geniş ürün yelpazesi, kalite, uygun fiyat ve alanında uzman personellerimizle hizmete devam ediyoruz.

    İletişim

    Adres

    Güzelbahçe Sok. Güzelbahçe Ap. No: 29 D: 3 Amerikan Hastanesi Karşısı, 34365 Şişli/İstanbul

    telefon

    (0212) 230 91 22

    mail adresi

    Çalışma saatleri

    Hafta içi: 09:00-19:00
    Cumartesi: 09:00-18:.00

    bizi takip edin